Benvenuto a Cà de Runde

AGRITURISMO CÀ DE RUNDE

Cà de Runde betekent Huis van de Zwaluwen. De zwaluwen vliegen rondom het huis, zelfs midden in de winter in Italië. Een unieke, heerlijke plek aan de Bloemenriviera, vlakbij de Franse Cote d’Azur.

 

Onze agriturismo biedt een geweldig uitzicht over de zee en staat 1 kilometer buiten het dorp Ospedaletti, omgeven door mediterraan bos. Het huis is in 1816 gebouwd met ter plaatse aanwezige stenen en is compleet gerenoveerd in 2005. Verschillende delen van het huis zijn verbonden via ondergrondse gangen en de wijnkelder en bar zijn gebouwd in een 200 jaar oud waterbassin. Dit is volledig opgebouwd uit natuurstenen.

 

De vier appartementen hebben één of twee slaapkamers, een eetkamer, keuken en badkamer. Buiten het huis liggen comfortabele pergola's waar ontspannen genoten kan worden van het uitzicht.

 

Het hele jaar door kunnen gasten de appartementen huren (voor minimaal 1 week) van zaterdag tot zaterdag. Onze formule bestaat uit een volle koelkast bij aankomst om 's morgens goed te kunnen ontbijten. Ook kan, indien gewenst, de eigenaar Piero 's avonds het eten bereiden. Gegarandeerd een heerlijke maaltijd, bereid met lokale producten volgens de Italiaanse traditie, in een warme en vriendelijke sfeer. 
 

Welkom in ons Huis van de Zwaluwen.

 

A presto!


WEERBERICHT VOOR CÀ DE RUNDE, OSPEDALETTI, IT

 

VOLG ONS OP FACEBOOKUW VERBLIJF

Ca de Runde

ERVAAR IMPERIA

Ca de Runde ervaring

CONTACT

Ca de Runde Contact