Benvenuto a Cà de Runde

AGRITURISMO CÀ DE RUNDE

Cà de Runde betekent Huis van de Zwaluwen. Zwaluwen vliegen rondom het huis en de nabijgelegen kerk, zelfs midden in de winter, wat ook in Italië uitzonderlijk is. Wij bieden hier een unieke, heerlijke plek aan de Bloemenriviera, vlakbij de Franse Cote d’Azur.

 

Onze agriturismo biedt een geweldig uitzicht over de zee en bevindt zich slechts 1 kilometer buiten het dorp Ospedaletti. Het natuurstenen huis dateert uit 1816 en werd in 2005 volledig gerenoveerd, waarbij de karakteristieke elementen goed bewaard zijn gebleven. Een tweehonderd jaar oud ondergronds gangenstelsel verbindt nog altijd de verschillende delen van het huis en is inmiddels uitgebreid met een wijnkelder.

 

 

De vier appartementen hebben ieder één of twee slaapkamers, een eigen eetkamer, keuken en badkamer. Buiten het huis liggen comfortabele pergola's waar ontspannen genoten kan worden van het uitzicht.

 

Het hele jaar door worden de appartementen verhuurd, (voor minimaal 1 week) van zaterdag tot zaterdag. Onze formule bestaat uit een volle koelkast bij aankomst en een tuin vol groente en fruit uit het seizoen. Alle ingrediënten voor een goed ontbijt zijn aanwezig. Ook kan, indien gewenst, de eigenaar 's avonds het eten bereiden. Gegarandeerd een heerlijke maaltijd, bereid met lokale producten volgens de Italiaanse traditie, in een warme en vriendelijke sfeer. 
 

Welkom in ons Huis van de Zwaluwen.

 

A presto!


WEERBERICHT VOOR CÀ DE RUNDE, OSPEDALETTI, IT

 

VOLG ONS OP FACEBOOKAPPARTEMENTEN

Ca de Runde

ERVAAR IMPERIA

Ca de Runde ervaring

CONTACT

Ca de Runde Contact